من و همسرم هر دو ناشنوا هستیم، امسال براي سفر عيد نوروز كشور هندوستان را انتخاب كرديم. روز 5 شنبه 27/12/88 ، با تاكيد آژانس می بایست 3 ساعت قبل از پرواز در فرودگاه باشيم ما يك ساعت هم زودتر به فرودگاه رسيديم و چمدان ها را در قسمت بار تحويل داديم ، بعد از مهر زدن پاسپورت با خيال آسوده وارد كافي شاپ شديم. ساعت 30/18 تابلو اعلان زمان پرواز ها در روبروي كافي شاپ پرواز دهلي به شماره 5071 و شماره گيت را 24 و ساعت پرواز را 45/19 اعلام كرد.
بعد از چند دقيقه بطرف گيت ورودي شرقي وارد قسمت بازرسي شديم و بعد از تفتيش در سالن انتظار پرواز در بخش گيت 24 نشستيم تا ساعت 15/19 از گروه مسافران و مسئول چك بليط هيچ خبري نبود به تصور اینکه شايد پرواز ماهان تاخير داشته باشد از مسئول اطلاع رساني سوال كرديم، گفت برويد همانجا منتظر باشيد. ساعت 30/19 گذشت نگران شديم دوباره از ایشان پرسيديم و تاكيد كرديم ساعت پرواز 45/19 است.
گفت هنوز نيم ساعت وقت هست ببين هواپیمای به مقصد بغداد هم تاخير دارد از سوال هايمان عصباني به نظر ميرسید. تا ساعت 45/19 ديگه طاقتمان تمام شد. از مسئول ديگر قسمت بازرسي سوال كرديم بعد از نگاه كردن بليط مان گفت برويد گيت ورودي غربي ، باورمان نشد همان لحظه آقایی که كت و شلوار طوسي پوشيده بودند (نميدانم ایشان چه سمتی داشتند) وارد قسمت امينتي شدند و متوجه مشكلاتمان شدند بوسيله بي سيم سئوال کردند و گفتند زود بروید گيت ورودي غربي ، بي درنگ همراه ایشان به گيت ورودي غربي دويديم به بخش گيت 13 رسيديم صفی طولاني بود اشتباهاً خوشحال شديم مسئول كنترل بليط ورود به هواپيما گفت متاسفانه همه مسافران (دهلي) رفتند حالا نوبت پرواز دمشق است.
آقایی کت شلوار طوسی با تلاش فراوان از طريق بي سيم با ديگران تماس مي گرفت. برگشت بما گفت متاسفانه سوار شدن هواپيما را از دست داديد. با اشاره از پشت شيشه پنجره هواپيما را در حال جدا شدن از تونل بود به ما نشان داد. ما هم گيج شديم ، گفتيم چرا ؟! در اینجا شماره گيت را 24 نوشته اند با ناراحتي گفتند گیت شماره 24 به گیت شماره 13 تغییر کرده و از طریق بلندگو اعلام شده و متاسفانه شما نشنیدید . ماتمان برد به ذهنمان نرسيده بود كه ممكن است شماره گيت خروجی تغيير کند. ایشان ناراحت شدند و بازهم تلاش كردند و بعد از 5 دقيقه جواب رد دادند و قبول نكردند كه سوار شويم ایشان گفتند مي دانم ناراحتيد ولي كار ديگری نميشود كرد. بايد برگرديم بليط را كنسل كنند و پرواز بعدي که معلوم نيست كي و چه روزي است، نميدانيد چه حالی داشتيم!!!
ما را بردند قسمت اطلاعات پرواز بما سفارش كرد همانجا منتظر باشيم كه نماينده بياید و كارهايمان را رديف كند و با ناراحتي رفتند.
حالمان خراب شد و گريه كردم نمي دانستم از خداوند بخاطر ناشنوا بودنم شكايت كنم يا از بي دقتي مسئولان يا اين همه مشكلات ديگر ... بعد از این همه زحمت و دوندگی و خرج پول سوار شدن هواپيما را به همین سادگی از دست داديم.
تا يك ساعت منتظر شديم فكر كرديم ما را فراموش كردند ناگهان مسئول را ديدیم فكر نمي كرديم دوباره صورتشان را ببينيم گفتند بدوید كارهايتان درست شد و سوار شوید با هول هولكي همراه او و مسئول ديگر که عصباني و آشفته به نظر ميرسید با عجله به گيت 13 برگشتيم هر دو نفر با تندي و مرتباً از طريق بي سيم با ديگران تماس مي گرفتند به سختي مرحله به مرحله با كنترل شديد به حياط باند رسيديم از مسئول تشكر كردیم و گفتم برای شما دعا مي كنم . بمن گفتند : من كاری نكردم برويد از ایشان تشكر کنند كه همش كار ایشان بود رفتم جلو تشكر كردم ایشان گفتند ميدونيد نظم پرواز و همه چيز بهم ريخته. متوجه عصبانيت و ناراحتی ايشان شدم و فهميدم ايشان با تمام وجود بخاطر ما بحث ها و توهين ها را به جان خريد نميدانستم چه كار كنم فقط از روي غريزه برايشان دعای خير خواندم كه هميشه خير ببينند. بعد از خداحافظي و تشكر به مشايعت ماموران امنيتی به درب هواپيما رسيديم.
وقتي كه وارد هواپيما شديم تمام مسافران با سكوت روي صندلي نشسته بودند با تندي و با چشم غره بما نگاه مي كردند. به ايشان حق ميداديم كه از دست ما عصباني باشند.
بعد از اين همه اضطراب ، دلهره فراوان و بعد از تاخير 30 /1 ساعت ، تاخیر هواپيما از روي زمين بلند شد و بعد از سه ساعت وارد كشور هندوستان (كشور عجايب) شديم.
اين مطلب را نوشتم بخاطر تشكر از 2 نفر افراد مسئول و وظيفه شناس كادر فرودگاه (متاسفانه فاميلشان را نميدانيم) هيچوقت محبت و زحمات ايشان را فراموش نمي كنيم.
با توجه به اتفاق بالا که براي ما افتاد بفكرم رسيد پيشنهادات زیر را براي فرودگاه امام خميني بنويسم.
- اگر در آن موقع که از مسئولان سوال مي كرديم ایشان كمي توجه مي كردند و راهنمایی می کردند چنین جریانی اتفاق نمی افتاد تا باعث دردسر برای مسئولان وظیفه شناس شویم و بقیه مسافران معطل نشوند و ما خجالت زده
- تابلو اعلان زمان پروازها را داخل در قسمت سالن انتظار پرواز(شرقي و غربي) بگذارند كه ناشنوايان متوجه شوند.
- اتاقي مخصوص (ناشنوايان، نابينايان و ديگر معلولين) قرار دهيد تا به آنها توجه ويژه شود.
منبع : خبرگزاري البرز
21/1/1389

