سوسن كشاورز مطرح كرد:
بىتوجهى مسئولان به سهم 3 درصدي اشتغال معلولان
رئيس سازمان آموزش و پرورش استثنايى كشور از بيتوجهي مسئولان نهادهاى دولتي درباره عدم جذب سه درصدى معلولان در دستگاههاي اجرايى انتقاد كرد.
به گزارش خبرگزارى فارس از شهرستان فريدونكنار، سوسن كشاورز بعد از ظهر امروز در حاشيه همايش ملى تكريم از خيرين مدرسهساز كشور در محمودآباد در جمع خبرنگاران افزود: بر اساس قانون و مصوبه مجلس تمام سازمانهاى دولتى موظف و مكلف بودند اين قانون سه درصدى اشتغال معلولان را در ادارات اجرايى كنند.
وى خاطرنشان كرد: مسئولان دولتى بايد در اين مورد پاسخ روشنى دهند كه چرا تاكنون در اين مورد جذبي صورت نگرفته است.
معاون وزير آموزش و پرورش با اشاره به اينكه مقرر شد كميسيون اجتماعى مجلس در مورد اشتغال معلولان با وزراى مربوطه نشست داشته باشد، تصريح كرد: در نخستين جلسه اين كميسيون كه چندي پيش برگزار شد وزراى كار و بهداشت حضور نيافتند و برگزارى اين جلسه به دو هفته آينده موكول شد.
كشاورز با بيان اينكه اين موضوع به طور جدى توسط اين سازمان و كميسيون اجتماعي مجلس براى دانش آموزان معلول پيگيري خواهد شد، يادآور شد: هنوز نگاه دستگاههاى دولتي درباره توانمندىهاى معلولان سنتى است و توانمندى اين افراد را باور ندارند.
وي با اشاره به اينكه سازمانهاى مردم نهاد و حاميان اصلى معلولان در اين مورد براي جذب سه درصدى اشتغال معلولان با دستگاههاى دولتى رايزنى و تلاش ميكنند ابراز اميدوارى كرد؛ با الزام مجلس شوراي اسلامي و ابلاغ مجدد اين قانون به همه دستگاهها شاهد حضور معلولان در دستگاههاى اجرايى كشور باشيم.
منبع: خبرگزارى فارس
1388/09/19
