Sun02052012

Last update01:45:17 PM GMT

Back گزارش انجمن سال 1386 برپایی نمایشگاه هنرهای د ستی (ویژه نوروز)

برپایی نمایشگاه هنرهای د ستی (ویژه نوروز)

گزارش برپایی نمایشگاه هنرهای د ستی (ویژه نوروز)
انجمن خانواده ناشنوایان ایران، به مناسبت ایام نوروز، نمایشگاه ویژه‌ای از کارهای دستی ناشنوایان عزیز را در مورخ 11/12/86 لغايت 27/12/86، از ساعت 8 صبح الی 20 باهم  یاری بنیاد  مستضعفان در طبقه همکف انجمن، برپا نمود  که بازد ید  برای عموم آزاد  بود . در این نمایشگاه آثار دستی هنرمند ان ناشنوا از جمله: شمع‌های تزئینی، معرق کاری، ساخت عروسک‌های چینی و پولیشی، تابلوهای مینیاتوری، د ستگاه  خبركن مخصوص افراد  ناشنوا، وسایل تزئینی سفره هفت سین و کارت‌های تبریک د ر طرح‌های مختلف به چشم می خورد  که مورد  استقبال افراد  ناشنوا و خانواد ه هایشان و همچنین افرادی که به طور اتفاقی از این مسیر تردد  می‌کرد ند، قرار گرفت.
از جمله بازد ید  کنند گان این نمایشگاه جناب آقای طباطبایی، ریاست محترم سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، به همراه آقای باقری رئيس محترم روابط عمومى و امور بين الملل سازمان آموزش و پرورش استثنايى كشور و چند  تن از همکارانشان بودند . ایشان ضمن گفتگو با هنرمند ان ناشنوا و تحسین هنرهای آنان، اجناسی را نیز خرید اری  نمود ند .
جناب آقای دكتر كيوان دواتگران، مد یر کل امور توانبخشی بهزیستی کشور نیز از این نمایشگاه د یدن کرد  و ضمن تشکر و قدردانی از زحمات آنان، احساس لطیف خود  را نیز بسیار روشن و روان، بیان نمود  و همچنين يك نشست كوتاهى با اعضاى هيئت مد يره در محل انجمن د اشته و راهنماى‌هاى لازم را ذكر نمود .
از طرف بنیاد  مستضعفان، جناب آقای ستاره صبح مد ير كل محترم امور پشتيبانى سازمان اموال و املاك نیز از د یگر بازد ید کنندگان این نمایشگاه بود ،
28 اسفند  ماه 86، روز پایانی این نمایشگاه، خانم اعتماد ، رئیس و اعضاى هیأت مدیره انجمن خانواده ناشنوایان ایران از همکاری و همیاری عزیزان ناشنوا تشکر و قدردانی کردند  و اظهار امید واری نمود ند که کماکان این همکاریها برای رشد  و شکوفایی استعدادهای نهفته جوانان  ناشنوا، همچنان ادامه یابد .