Sun02052012

Last update01:45:17 PM GMT

Back گزارش انجمن سال 1387 مراسم تجلیل از پیشکسوتان جامعه ناشنوا

مراسم تجلیل از پیشکسوتان جامعه ناشنوا

به مناسبت شصت ساله شدن تلاش‌های سازمانی ناشنوایان درایران
اواخر مرداد ماه بطور معمول با آقای روزبه قهرمان مکاتبه داشتیم به من گفت می‌دانید امسال شصتمین سال تأسیس کانون کرولال‌ها است که پدر شما پایه‌گذار آن بوده است. و زحمات‌شان به شصت سال رسید. این فرصت خوبی برای قدردانی از زحمات اوست.
مدتی به حرف‌هایش فکر کردم، از وقتی بدنیا آمدم از بچگی شاهد فعالیتهای پدرم بودم که سالهای سال تمام وجود و عشق خود را صرف خدمت به ناشنوایان کرده و بعنوان اولین بنیان گذار سازمانهای مختلف و نيز رابط انجام امور اداری برای ناشنوایان بود. مخصوصاً در زمانی که افراد جامعه با ناشنوایان آشنا نبودند ایشان تلاش می‌کردند و مبارزه را رها نکردند تا به اینجا رسید. نسل جدید ناشنوایان شاید از این تلاش‌ها در گذشته اطلاع نداشته باشند و با امکاناتی که دارند درکی از شرایط گذشته نداشته باشند.
برنامه‌ریزی مراسم ما به این صورت بود که از سه هفته قبل به سازمان‌های مختلف اعلام کردم که از هر سازمان یک نماینده می تواند حدود 5 دقیقه سخنرانی آماده کند و سازمان خودشان را معرفی کنند و پرچم سازمان‌شان را نشان دهند. و ارسال تاریخچه تاسیس سازمان خود برای تهیه گزارش تاریخچه جامعه ناشنوایان ایران (1387-1327) (تمام سازمان‌های از برنامه ریزی ام کاملاً اطلاع داشتند)
از گروه سرود پژواک سکوت برای اجرای سرود و از گروه تئاتر برای اجرای تئاتر دعوت بعمل آوردیم.
گزارشی را به صورت فشرده از تاریخچه جامعه ناشنوایان ایران (1387-1327) به مناسبت شصتمین سالگرد ارائه خدمات ارزشمند به جامعه ناشنوایان ایران آماده کردم که انتهای آن هر کدام از 7 سازمان مربوط به ناشنوایان خلاصه‌ای از فعالیت خود را در یک صفحه ارائه دادند و در گزارش قرار دادیم به جز کانون ناشنوایان ایران که گزارش خود را آماده نکردند. البته به علت کمبود این گزارش به افراد بخصوصی دادیم، تعدادی هدایا که شامل (لوح سپاس قاب شده – یک جلد قرآن و مجله تاریخچه جامعه ناشنوایان ایران) آماده کردیم که از طرف آقای شهیدی به این سازمان‌ها اهدا شود.
سرانجام مراسم در روز چهارشنبه 22 آبان ماه 1387 در سالن موسسه فرهنگی ورزشی آبفای تهران برگزار شد و حدوداً ساعت 16:30 برنامه به طور رسمی شروع شد.
برنامه با تلاوت قرآن توسط آقای کمال سهیلی از اصفهان و اجرای سرود جمهوری اسلامی توسط گروه سرود پژواک سکوت به سرپرستی آقای علیرضا نجف‌پور آغاز شد.
سپس هر نماینده از طرف سازمان‌های فدراسیون ورزشهای ناشنوایان ایران – کانون ناشنوایان ایران - انجمن خانواده ناشنوایان ایران - کانون ناشنوایان استان مازندران علاوه بر سخنرانى‌هايشان و جوايز به مناسبت تشکر و قدرشناسی از زحمات بی‌شائبه پیشکسوتان ناشنوا در راستای پیشبرد اهداف سازمان‌های ناشنوایان را به آقای شهیدی دادند.
منبع از سايت شيدا شهيدى